Uw organisatie voorbereiden op DigiReceptie

Stap 1: DigiReceptie account
Maak een DigiReceptie account aan via welkom.DigiReceptie.nl. Dit is de start van de DigiReceptie ‘reis’. Je kunt dan alvast rondklikken en vertrouw raken met DigiReceptie. Het wordt zo ook helder welke werkwijze van voor-aanmelden het beste bij jullie past. Ook weten wij dat je bezig bent om DigiReceptie in te richten en kunnen je bij alles helpen. Voor DigiReceptie heb je een Tablet (Apple of Android) nodig en een desktop computer met Chrome internet browser voor het DigiReceptie beheer portaal.

Stap 2: DigiReceptie naar wens instellen
DigiReceptie is in elke situatie inzetbaar door de vele mogelijkheden. DigiReceptie is zeer intuïtief waardoor je gemakkelijk zelf instellingen naar wens kunt maken. Uiteraard helpen wij je graag. Plan hier een WebMeeting

Stap 3: Stel de hardware samen
Via het Webportaal is de hardware shop bereikbaar. Er is keuze uit Tablets, frames waar de Tablet in kan, balie- en vloerstandaard, zuilen, printers en benodigdheden. Hier kun je de gewenste hardware samenstellen en bestellen.

Stap 4: licentie activeren
Vanuit het demo account kun je gemakkelijk de gewenste licentie activeren. Zie hier de verschillende mogelijkheden. Je kunt afrekenen met iDeal, automatisch incasso, creditcard, bankcontact en per factuur. De licentie start als de factuur is voldaan.

Stap 5: medewerkers uitnodigen
Afhankelijk van de werkwijze moeten de medewerkers worden geïnstrueerd over werken met DigiReceptie. Vaak zien we dat het belang van professionele bezoek uitnodigen, de eerste indruk van het bedrijf, als kapstok wordt genomen voor het ‘aan’ zetten van DigiReceptie.

Via het DigiReceptie WebPortaal kan de uitnodigingsmail worden bewerkt qua tekst en layout. Als een medewerker wordt toegevoegd aan DigiReceptie kan deze mail automatisch worden verstuurd. Zo krijgen alle medewerkers een eigen login en zijn ze op de hoogte van de werkwijze met DigiReceptie.

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken