Installatietechniek

De duurzaamheidstransitie, Internet of Things (IoT), speelt een grote rol. Natuurlijk is het grote voorbeeld hiervan de gebouwautomatisering. Veel apparaten worden ‘connected devices’ in een zelf te bedienen omgeving, bijvoorbeeld met een app op smartphone of tablet. 

Beleving en ervaring
Het gaat steeds meer om beleving en ervaring. Als het gaat om de beleving en ervaring van een bezoeker aan een bedrijf of gebouw biedt DigiReceptie de perfecte software applicatie waarmee ook direct wordt voldaan aan de ISO, ARBO, AVG, GRDP en privacyregels.

Receptie
Je receptie is het visitekaartje van je bedrijf ongeacht welke branche.
Hier creëer je die onvergetelijke eerste indruk. Hier laat je zien hoe de cultuur is. Hier komen imago en identiteit samen… tenminste, als je bewust aandacht besteed aan de inrichting van deze centrale positie binnen je bedrijf.

Bij DigiReceptie krijg je één vast contactpersoon die altijd voor je klaarstaat.

Referenties
“Wij, als Hollander Techniek zijnde, gebruiken DigiReceptie nu een jaar of 2. Dit systeem bevalt ons erg goed. Ons doel met het DigiReceptie systeem was om de receptie te ontlasten en een stukje kostenbesparing door te voeren. Tevens leverde de implementatie ons een stuk gemak op.” – Patrick Otten, Hollander Techniek

Bekijk hieronder de case:

Blij met DigiReceptie

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken