DigiReceptie en ISO Certificering bezoekersregistratie

Meer dan 1.6 miljoen bedrijven wereldwijd zijn ISO gecertificeerd

Meer dan 1.6 miljoen bedrijven wereldwijd zijn ISO gecertificeerd

Bedrijven willen met toenemende mate enkel en steeds meer zakendoen met andere ISO-gecertificeerde bedrijven of eisen certificering voor verdere samenwerking. Niet-gecertificeerde bedrijven worden steeds meer uitgesloten bij aanbestedingen of leverancier-/partnerselecties. ISO-kwaliteitsnormen zijn bewust ontwikkeld om u te helpen uw bedrijf goed te beheren en te leiden. Daarnaast helpt het u de bedrijfsprestaties continu & systematisch te evalueren en te optimaliseren.

Wanneer uw bedrijf ISO gecertificeerd is wil dat zeggen dat er voor 100% aan alle eisen van de betreffende norm voldaan is. Een onafhankelijke externe organisatie, de Certificatie Instelling(CI), concludeert dit uit onderzoek (een audit) waarna zij u een officieel ISO-certificaat toekennen.

De belangrijkste voordelen

  1. ISO-certificering helpt om uw verschillende bedrijfsprocessen te identificeren en te optimaliseren. Hierdoor krijgt uw management een hulpmiddel ter beschikking om het bedrijf te sturen.
  2. ISO-certificering draagt bij aan positief bedrijfsimago, zowel nationaal als internationaal, wat resulteert in een voorsprong op uw concurrenten.
  3. Verhoging van efficiëntie, wat resulteert in kostenverlagingen.
  4. Processen & structuren worden voor de gehele organisatie duidelijk, waaronder communicatiestructuren, taken en verantwoordelijkheden.
  5. Betrokkenheid van uw medewerkers wordt hierdoor vergroot, wat bevorderlijk is voor de werksfeer, werkdruk en terugdringen van ziekteverzuim.
  6. Klant en klanttevredenheid staat centraal; focus op het optimaliseren van klanttevredenheid.
  7. Problemen kunnen tijdig gesignaleerd en geïdentificeerd worden, waardoor u actie kunt ondernemen om fouten in de toekomst te voorkomen.

Door digitale registratie van bezoekers weet u altijd wie er in uw pand is. Door het laten lezen en accorderen van uw hygiëne- en veiligheidsregels brengt u uw bezoekers op de hoogte van de risico’s en uw voorwaarden. Met DigiReceptie beheerd u eenvoudig al uw bezoekersstromen per bezoekerstype. Door een nauwkeurig toegangscontrole en bezoekers registratie beschermt u uw eigendommen en die van uw medewerkers. Met DigiReceptie heeft u een sluitende bezoekersregistratie volgens de Arbowet, HACCP, ISO 9001 en ISO 22000.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken