Wie zijn wij?

Bel ons, we stellen ons graag aan je voor

033-2007760

Leuk dat je meer te weten wilt komen over DigiReceptie

DigiReceptie is een kleine en transparante organisatie uit Leusden in Nederland. We zijn gespecialiseerd in het totaal ontzorgen van organisaties qua digitale bezoekersregistratie. Ons enthousiaste team is dol op het ontwikkelen, maken en onderhouden van innovatieve receptie software, zo is DigiReceptie 7 jaar geleden ontstaan. We geloven dat technologie leuk, eenvoudig en intuïtief moet zijn, werk uit handen moet nemen en de klantreis moet professionaliseren. Onze mensen staan voor een fijne samenwerking met vertrouwen en respect. We denken vanuit leiderschap, zijn oplossingsgericht en laten menselijke waarde, connectie en plezier centraal staan.

Onze prioriteit is: tevreden klanten, innovatie en vernieuwing. Dat doen we door software te maken die gewoon goed werkt. Veiligheid en privacy als uitgangspunt te nemen in alles wat we doen en totale flexibiliteit te bieden in maatwerk door eigen softwareontwikkeling. Snel en professioneel support, regelmatig updates en onze gewoon doen mentaliteit. Bij DigiReceptie heb je één contactpersoon die maar één doel heeft, jou tevreden maken.

Papieren bezoekersregistratie is ouderwets, verspillend en tijdrovend. Met DigiReceptie is bezoekersregistratie sneller, slimmer, leuker en veiliger. Voor de bezoeker, en voor jou. Er is maar één kans voor een eerste indruk. Met DigiReceptie laat je in de eerste uitnodiging al zien dat je bedrijf efficiënt, innovatief en klantgericht is. DigiReceptie is gratis te proberen zonder verplichtingen en is zeer eenvoudig in gebruik.

Wat klanten zeggen…

“DigiReceptie ervaren wij als een zeer compleet en gemakkelijke tool om zowel onze bezoekers als ook onze medewerkers aan- en af te melden” Deborah Ewaart – D-reizen / D-rt Groep

“Met DigiReceptie ontvangen wij onze gasten nu op een moderne wijze en weten we altijd wie er in het pand is” Mireille – Olympic Fruit

“Veel bezoekers geven aan het systeem verrassend en plezierig in gebruik te vinden” Patrick Otten – Hollander Techniek

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken