Waterdichte, snelle en professionele PE-puntenadministratie

Digireceptie zorgt voor:
Waterdichte, snelle en professionele PE-puntenadministratie

Administratieve handelingen zijn meestal niet de leukste. Vooral niet als het er veel zijn, en als ze steeds terugkeren. Automatisering biedt de helpende hand. Zo optimaliseert en digitaliseert Digireceptie je cursusadministratie. Maar wist je dat met Digireceptie ook het administreren van alles rondom de PE-punten vanzelf gaat?
Bovendien: met DigiReceptie bespaar je tot wel 60% op je administratietaken. Bij vijfduizend cursisten kan dat oplopen tot 72.000 euro per jaar.

De wet bepaalt dat diverse beroepsgroepen in Nederland jaarlijks opleiding moeten volgen om bij te blijven, of licenties niet te verliezen. Professionals die hun vak bijhouden, krijgen daar PE-punten voor.

PE-punten: alles gaat vanzelf

De organisaties die deze scholing verzorgen, doen dat voor veel mensen tegelijk: van een paar honderd tot soms wel duizend. Het registreren en administreren van de cursisten is een enorme exercitie. Hoe lekker zou het zijn als dat vanzelf ging? Het goede nieuws is: met Digireceptie gáát het ook vanzelf! Het systeem laat een formule los op de binnenkomst- en vertrektijd van deelnemers. Het berekent zelf wat dit betekent voor de PE-punten en kent de punten ook zelf toe. Verzenden van de certificaten – in de huisstijl natuurlijk – gaat ook automatisch. Daar komt niemand meer aan te pas. En van het hele proces dat aan de achterkant zit, hoeft niemand meer stress te krijgen omdat de druk zo hoog is of omdat er van alles in de soep loopt.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Besparen en waarde toevoegen

Bij grote organisaties bespaart het automatiseren van de cursusadministratie, inclusief het toekennen van PE-punten, zo’n 4 à 5 fte. Dat scheelt handenvol met geld en wagonladingen tijd. Bij vijfduizend cursisten kan de besparing oplopen tot 72.000 euro!
Dat leidt er niet toe dat je medewerkers ‘uitspaart’, maar zorgt ervoor dat zij zich bezig kunnen houden met zaken die waarde toevoegen. Voor de organisatie en voor henzelf.
Voor cursisten betekent het digitaliseren vooral gemak en rust. Zij hoeven nooit meer te wachten in de rij en zich na afloop nooit meer af te vragen of het aantal PE-punten wel klopt. Of waarom het toch zo lang duurt voor het certificaat in de bus ligt. Digireceptie zorgt voor professionalisering van de organisatie en dat betekent een heel andere beleving voor de cursist.

Ook die verbeterslag maken en besparen?

Heel eerlijk: Als jij het geen probleem vindt dat jouw medewerkers zelf in een database of kaartenbak rommelen, mensen één voor één uitnodigen, aanmeldingen verwerken, verkeerde lijsten printen en handmatig moeten herstellen terwijl er vijftig mensen voor ze in de rij staan, mensen in- en uit moeten klokken in het CRM-systeem, PE-punten met de hand berekenen, ‘even’ achthonderd certificaten checken op juistheid en versturen – ja, dan is Digireceptie niks voor jouw organisatie. Maar in alle andere gevallen: doe er je voordeel mee en maak die verbeterslag. Voor de kosten hoef je het zeker niet te laten.

DOWNLOAD WHITEPAPER

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken