Transavia

Transavia is een Nederlandse luchtvaartmaatschappij die charter- en lijnvluchten uitvoert. Het maakt deel uit van Air France-KLM-groep en gebruikt Schiphol, Eindhoven en Rotterdam als thuishavens. Op Schiphol gebruikt Transavia DigiReceptie bezoekersregistratie. Elke medewerker kan via het Portaal bezoek uitnodigen, die vervolgens een keurige uitnodig per mail ontvangt met QR code en veiligheidsvoorschriften. Bij aankomst wordt deze QR gescand bij de portier, wordt het ID bewijs gevalideerd en ontvangt men een persoonlijke bezoekerspas. Deze pas kan op basis van rechten worden gebruikt om toegang tot de wachtruimte te verkrijgen.

Tevens is door de badge goed zichtbaar of iemand is geregistreerd. Het resultaat van de samenwerking is een uitgedacht vloeiend proces waarbij gegevensprivacy van bezoekers en medewerkers op een veilige en legale manier is gewaarborgd, bezoekers uitnodigen en registreren, professioneel, eenvoudig en leuk is geworden en saaie receptie taken zijn overgenomen waardoor er 100% aandacht is voor de bezoeker.

Wij ervaren de oplossing van DigiReceptie als waardevolle aanvulling aan ons bedrijfsproces. DigiReceptie geeft direct een professionele indruk die helemaal past bij onze kwaliteitsstandaard.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken