Onze roadmap

Ons enthousiaste team is dol op het ontwikkelen, maken en onderhouden van onze in-house gemaakte software. We geloven dat technologie leuk, eenvoudig en intuïtief moet zijn, werk uit handen moet nemen en de klantreis moet professionaliseren. Onze prioriteit is: tevreden klanten, innovatie en vernieuwing. Dat doen we door software te maken die gewoon goed werkt, veiligheid en privacy als uitgangspunt te nemen in alles wat we doen en flexibel te zijn in maatwerk. Regelmatig updaten we onze software met de nieuwste technieken qua veiligheid en functionaliteit. Als nieuwe functies beschikbaar zijn krijg je hiervan een bericht in het WebPortaal. Heb je suggesties die DigiReceptie nog makkelijker maken of heb je speciale wensen? Laat het ons weten via info@DigiReceptie.nl

Geplande updates:

Met deze aanvullende versie van de DigiReceptie aanmeld App wordt het mogelijk om bezoekers op (grote) touchschreens te laten aanmelden ipv Tablets. Doordat de software op een PC wordt geïnstalleerd is de keuze van randapparatuur vrij en zijn maatwerkoplossing gemakkelijk te integreren.

Gereed medio november 2019

Met deze koppeling is het mogelijk om data van Nedap ook in DigiReceptie zichtbaar te maken. Zo wordt personeel aan- en afgemeld in DigiReceptie als de toegangscontrole batch wordt aangeboden bij een Nedap scanner. Via Nedap kentekenherkenning is het mogelijk om bezoek geautomatiseerd aan te melden als het kenteken buiten op de parkeerplaats wordt herkent. Bezoek de Nedap site.

Gereed medio oktober 2019

Met deze optie is het mogelijk om bezoekers te overhoren over de getoonde voorwaarden. Indien de vragen niet juist worden beantwoord worden de voorwaarden nogmaals getoond. Naast de ‘Akkoord’ knop is het ook mogelijk om een handtekening verplicht te stellen.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Met de DigiReceptie wegwijzer functie is het mogelijk om de bezoeker door middel van tekst, een afbeelding of video te instrueren aan het einde van het aanmeld proces. Per bezoekers type kunnen verschillende instructies worden getoond.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Met deze knop in het DigiReceptie WebPortaal is het mogelijk om Tab’s, velden en functie’s te verbergen. Wat je wel/niet ziet kun je zelf selecteren.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Het WebPortaal krijgt een ‘donker’ functie voor in de avond en nacht.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Voor bedrijfsverzamelgebouwen kan DigiReceptie alle bedrijfslogo’s tonen waar de bezoeker uit kan kiezen. De QR-code lezer is verkleind waardoor deze optie van aanmelden altijd mogelijk is. Voor elk bedrijf is een eigen afgeschermd WebPortaal beschikbaar.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Via de medewerkers Excel import functie wordt het mogelijk om medewerkers, die niet meer voorkomen in de geïmporteerde lijst, automatisch te verwijderen. Deze functie kan per import worden geactiveerd.

Gratis beschikbaar medio november 2019

Hiermee is het mogelijk om kiesbare talen per aanmeld tablet te beheren.

Gratis beschikbaar medio december 2019

Pools, Russisch en Turks wordt toegevoegd op de aanmeld Tablet.

Beschikbaar medio oktober 2019

Als een medewerker binnen/buiten 20 meter van het ingegeven adres komt wordt hij of zij automatisch aan- of afgemeld op basis van de geografische positie. Deze functie wordt geïntegreerd in de DigiReceptie Smartphone App. Medewerkers kunnen in de instellingen van hun telefoon deze dienst zelf aan- en uitzetten.

Gratis beschikbaar medio december 2019

VideoReceptie wordt uitgebreid van het WebPortaal naar de Smartphone App. Hierdoor is het mogelijk om bezoekers direct met een medewerker te laten (beeld) bellen. Via dit gesprek is het ook mogelijk om de DigiReceptie switch te bedienen waarmee de deur of slagboom via de App kan worden bediend.

Beschikbaar medio januari 2020

DigiReceptie is heel makkelijk uit te breiden met de cursusregistratie module die veel werk uit handen neemt. Het vervangt de papieren presentielijst en zorgt voor een nauwkeurige digitale tijdsregistratie, zonder fouten. Met 1 druk op de knop verstuurt DigiReceptie een uitnodigingsmail in huisstijl voorzien van QR-code naar alle cursisten. Men kan zich snel en eenvoudig aan- en afmelden met QR-code bij de DigiReceptie Tablet op locatie. Na het afmelden kan geheel automatisch een certificaat van deelname naar de cursist mailen. Alle cursusdata kunnen worden gesynchroniseerd met bedrijfssoftware. Via de DigiReceptie Smartphone App heeft u realtime inzicht in de resultaten van uw cursisten en is er een BHV lijst beschikbaar voor calamiteiten.

Gratis beschikbaar voor Enterprise Accounts medio december 2019

Recent gerealiseerd:

Nieuw grafisch ontwerp van de App en cursisten beheer functie.

Nu beschikbaar

Download de Apple IOS versie | Download de Android versie

Op basis van een offerte kunnen we DigiReceptie instellen dat alle uitgaande maila via een eigen SMTP server wordt verstuurd. Zo is het mogelijk om het afzenderadres naar wens in te stellen.

Nu beschikbaar

Deze DigiReceptie IOS App maakt het mogelijk om een 2e QR-code scanpunt te maken waarmee de DigiReceptie Switch kan worden aangestuurd. Zo kan bijvoorbeeld toegang worden gegeven bij een toegangs sluis/poort na het scannen van de QR-code.

Nu beschikbaar

Waarom?

  1. beheer van infrastructuur effectiever is.
  2. snelheid gaat omhoog door snelle SSD-opslag.
  3. betrouwbaarheid, 99,99% uptime-garantie.
  4. data gewoon in Nederland blijft staan.
  5. voldoet aan de strengste voorwaarden voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.
  6. ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

U merkt niets van deze update, er is geen actie van u vereist. Gewoon profiteren van de voordelen 😉

Vanaf nu is het mogelijk om in de afspraakuitnodiging, die per e-mail aan de bezoeker gestuurd wordt, een Google Maps-kaartje met link naar routebeschrijving op te nemen. Je kunt dit doen bij Instellingen > E-mails bewerken. Gebruik daar de placeholder {{ google_maps }}.

Mogelijkheid om de volgorde van de knoppen op het eerste scherm van de aanmeld Tablet in te stellen vanuit het WebPortaal.

In versie 3.4.2 is de Franstalige versie van het WebPortaal standaard beschikbaar gemaakt voor alle klanten.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken