DigiReceptie Leerling-registratie
Voor de leeftijd van lopen tot afstuderen

De veiligheid van leerlingen is het allerbelangrijkste. Zeker in deze tijd van Corona is daarom een helder inzicht in welke leerling op school is geweest essentieel. DigiReceptie Leerling-registratie is een simpele digitale tool om de aanwezigheid van leerlingen te registreren.

Hoe
het werkt?

Elke leerling krijgt een QR-code in de stijl van de school en scant deze bij binnenkomst en vertrek. Razendsnel contactloos aan- en afmelden, that’s it.

De QR-code wordt geprint als sticker door een Dymo labelprinter. Deze kan op bijvoorbeeld de rugzak of broodtrommel worden geplakt of als label in de huisstijl van de school. DigiReceptie werkt met een Apple iPad als aanmeld(scan)punt voor de leerlingen en kan worden beheerd via het WebPortaal (webpagina). De software is zeer intuïtief en vraagt geen uitleg en is compleet in de huisstijl van de school. Na het aanmelden is er de mogelijkheid om een ‘boodschap’ van de dag te tonen.

Waarom DigiReceptie
Leerling-Registratie?

  • nauwkeurige digitale leerling-registratie
  • snel en contactloos aan- en afmelden
  • BHV tool, presentielijst en groepsbericht bij calamiteiten
  • automatisch genereren van een absentielijst
  • waardevolle bron van data bij contactonderzoek

Veiligheid
van gegevens

We beschermen gegevens alsof het onze eigen gegevens zijn en delen ze nooit zonder gegronde reden met andere partijen. Onze haviksogen, spierballen en scherpe afspraken zorgen ervoor dat je gegevens goed worden beschermd en beveiligd. De data is fysiek opgeslagen bij een datacentrum in Amsterdam. Toegang tot dit datacentrum is beveiligd middels ID- en biometrische controle. De toegang tot het gebruikersaccount is beveiligd met een onomkeerbaar versleuteld wachtwoord en kan extra worden beveiligd via 2-weg authenticatie. Alle communicatie tussen de applicatie, de backend en andere systemen vindt plaats via een versleutelde verbinding over HTTPS. In maart 2020 is er een zeer uitgebreide PEN test gedaan waarin DigiReceptie met een dikke voldoende is geslaagd voor de veiligheid.

Ook voor uw
bezoekersregistratie

Je kunt DigiReceptie leerling-registratie tevens inzetten als bezoekers-registratie. Plannen en registreren van bezoek is een essentieel onderdeel voor het ‘opstarten’ van Nederland. Bezoekers, leveranciers en medewerkers kunnen zich met een QR-code contactloos aan- en afmelden. Zonder direct persoonlijk contact kunnen Corona-, hygiëne- en bezoekersvoorwaarden worden getoond en toets-vragen worden gesteld, zoals ‘bent u verkouden’. Uw medewerkers en bezoekers kunnen zo eenvoudig aan de 1,5 meter afstand maatregel voldoen. In de uitnodigings-mail die DigiReceptie verstuurt kunt u vooraf bezoek al informeren over de Corona gedragsregels binnen uw organisatie. Zo verlaagt of voorkomt u onnodige contactmoment en daarmee de kans op besmetting aanzienlijk.

Waarom DigiReceptie bezoekersregistratie?

  • overzichtelijk gespreid bezoek inplannen
  • professionele uitnodiging met gedragsregels
  • contactloos aanmelden met Corona-toets
  • hygiëne- en bezoekersvoorwaarden per bezoekerstype
  • nauwkeurige registratie van alle contactmomenten

Nu starten

Installatie op locatie en implementatie van de tool is eenvoudig en binnen 3 weken te realiseren. We maken een offerte op basis van de wensen. Na goedkeuring maken wij een account aan zodat leerlingen kunnen worden toegevoegd en instellingen kunnen worden gemaakt. De QR-codes met naam van de leerling kunnen met 1 druk op de knop worden uitgeprint. Ook naderhand, bij verlies, kan per leerling eenvoudig een QR-code worden
geprint.

Door nu DigiReceptie Leerling-Registratie te implementeren bent u goed voorbereid als de Corona-maatregelen weer versoepelen.
DigiReceptie Leerling-registratie straalt veiligheid, verantwoordelijkheid en zorgzaamheid uit.

Blij met DigiReceptie

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken