Is de eerste indruk van je bedrijf goed geregeld?

Je klanten zijn je waardevolste bezit. Je gunt ze dus de bezoekerservaring die naadloos aansluit bij de visie van je bedrijf. Tegelijk kan een goede ontvangst veel tijd in beslag nemen en dus kostbaar zijn. Met DigiReceptie kan dit sneller, slimmer en leuker. Voor je klanten, en voor jou.

Modern alternatief

De kans is groot dat in jouw bedrijf steeds meer processen digitaal worden. Zo’n 55% van alle bedrijfsprocessen is al gedigitaliseerd. De verwachting is zelfs dat zo’n 75% van alle bedrijfsprocessen binnen 3 jaar digitaal zal zijn. 

Hospitality verhogen en kosten besparen

DigiReceptie is een digitale oplossing voor de registratie van uw bezoekers, medewerkers, cursisten, leveranciers en BHV’ers. Met een innovatief ontvangst verhoog je hospitality, kun je besparen op receptiekosten, zet je medewerkers in hun kracht en zorg je voor een ultieme bezoekerservaring.

Privacy

Past uw registratie in nieuwe AVG / GDPR wetgeving? Het digitaliseren van bezoekersregistratie past in deze tijd. Niet meer met privacy-gevoelige papieren lijsten, maar op een veilige en correcte wijze je bezoekers digitaal registreren, privacy-proof. Het digitaliseren zorgt er voor dat je ook qua veiligheid voldoet aan de wet- en regelgeving. Je hebt te allen tijde en overal direct inzicht in de bezoekers bij calamiteiten. Zo voldoe je ook aan ARBO en ISO-certificering eisen.

Klantreis

De bezoekersregistratie digitaliseren is niet alleen praktisch en veilig, maar intensiveert ook de klant reis. DigiReceptie nodigt professioneel uw bezoek uit per mail in uw huisstijl en stuurt direct een bericht naar de betreffende medewerker, zodra de bezoeker zich heeft aangemeld. Dit kan simpel door het scannen van de QR-code uit de uitnodiging of met kentekenherkenning al op de parkeerplaats. 

Aandacht voor je gasten

Het innoveren van de receptie maakt het proces ‘smooth’ voor je gasten. DigiReceptie beantwoordt veel vragen vooraf, stuurt een routebeschrijving, de WiFi-code en parkeerinstructies. Aankomen wordt zo ‘inchecken’. Niet alleen prettig voor de bezoeker, maar als ondernemer sla je zo twee vliegen in één klap: Het is goedkoper en veiliger dan een traditionele ontvangst en receptiepersoneel heeft 100% aandacht voor uw gasten.

Klantervaring

‘Eenvoudig, logisch en leuk’, dat is de reactie van veel klanten. De App wordt als zeer vooruitstrevend ervaren en als teken dat zaken goed en veilig geregeld zijn. ‘We weten nu echt wie er in het pand is en dat geeft een veilig gevoel’, ‘ongewenst bezoek kan niet naar binnen’, ’de beleving is luxe in plaats van een stuk papier op de balie’

Gratis proberen

Een tablet (iPad) en de App is alles wat nodig is om de bezoekersregistratie volledig te digitaliseren. DigiReceptie is eenvoudig en volledig naar wens in te stellen, meertalig, makkelijk uit te breiden en volledig aanpasbaar aan uw huisstijl. 

Probeer gratis? klik hier

Klanten

Alfa Accountants – Croonwolter&dros – Auping – D-Reizen – Stern – Mactwin – NewMotion

Download de whitepaper

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken