Doen waar je goed in bent dankzij DigiReceptie

Doen waar je goed in bent dankzij DigiReceptie

Opleidingsinstituten zitten tot aan hun nek in de rompslomp. Veel van dat saaie en formele geregel moet wel even gebeuren. Alleen niet door jouw medewerkers, die geef je liever leuk en interessant werk. DigiReceptie neemt cursusregistratietaken moeiteloos over. Efficiënt, gemakkelijk en professioneel.

Je kent het wel: receptionisten, hostessen of medewerkers moeten mensen registeren bij aankomst, ze aan- en afmelden bij de beveiliging, de presentielijst bijhouden en tussendoor een papiertje met een adreswijziging in ontvangst nemen. Daarnaast zorgen jouw medewerkers ervoor dat cursisten hun PE-punten krijgen en dat het certificaat bij ze op de malt valt. Veel papierwerk en administratie: dat kan anders.

Innovatieve oplossing

DigiReceptie is een innovatieve digitale oplossing voor de registratie van cursisten. De cursist ontvangt een uitnodigingsmail in eigen huisstijl met QR-code, routebeschrijving en parkeerinstructies. Hij of zij meldt zich eenvoudig aan- en af door de QR-code te scannen op zijn of haar smartphone. Omslachtig registreren op papier wordt zo razendsnel digitaal ‘inchecken’. De cursist ontvangt desgewenst een gepersonaliseerde bezoekersbadge, en de cursuleider krijgt een seintje als hij of zij er is. Bij vertrek melden de cursisten zichzelf met de QR-code weer af. Vervolgens krijgen zij direct automatisch hun studiepunten en een (PE-)certificaat in hun mailbox. Net als bijvoorbeeld een enquête om hun tevredenheid te peilen. Zo gemakkelijk kan het allemaal zijn!

Weg met vervelend werk!

Je medewerkers hoeven dus zelf geen cursisten meer aan en af te melden. Of met en pen namen te veranderen op een uitgedraaide presentielijst. Wat na afloop niemand meer kan lezen. Dankzij de digitale presentielijst van DigiReceptie hoeft niemand na afloop handmatig wijzigingen te verwerken. De lijst is altijd compleet en up-to-date. Dus weg met het vervelende (en domme) werk! Uiteraard werkt DigiReceptie niet alleen voor cursisten, maar voor alle bezoekers van jullie bedrijf of evenement.

Gemakkelijker, sneller, beter

Met DigiReceptie maakt jullie organisatie een professionaliseringsslag. Het registratieproces gaat gemakkelijker, sneller en beter. Zo kun jij je het talent van je medewerkers besteden aan taken die er toe doen. Zoals het welkom heten en te woord staan van cursisten. Er is ruimte voor een praatje en een kop koffie. Dat is een fijn en ontspannen begin van de dag, voor de trainer én voor de cursist. Als jouw medewerkers doen waar ze goed in zijn, neemt hun werkplezier met sprongen toe. Daar wordt iedereen blij van!

Met de cursusregistratie van de toekomst kunnen jullie vandaag al beginnen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken