[rev_slider alias=”hardware”]

Aanwezigheidsregistratie van bezoek met DigiReceptie

Heb je een eigen bedrijfspand en zoek je naar een oplossing om jouw klanten op een professionele manier aan te melden en te ontvangen? Lange rijen en wachttijden zijn verleden tijd met digitale bezoekersregistratie. Door middel van digitale bezoekersregistratie meldt jouw klant zich gemakkelijk aan en ontvang jij een bericht wanneer jouw afspraak op je wacht. Met een mobiele receptie bedien je je klanten eenvoudig digitaal en bespaar je tevens enorm op de kosten.

Eenvoudig te gebruiken en binnen vijf minuten gebruiksklaar; DigiReceptie maakt het ontvangen van klanten snel en professioneel.

Hardware Digitale bezoekersregistratie DigiReceptie

DigiReceptie: voor jouw digitale bezoekersregistratie

Inschrijfpapieren en rijen voor de receptie zijn verleden tijd. Ontdek het gemak van digitale bezoekersregistratie door DigiReceptie. DigiReceptie is gespecialiseerd in receptie software en automatiseert jouw bedrijfsprocessen op een zeer klantvriendelijke manier. Zo ben jij altijd op de hoogte van het aantal aanwezige bezoekers en weet je precies wanneer jouw afspraak aanwezig is.

Naast de receptie software, biedt DigiReceptie ook hardware aan en diverse accessoires, die geheel naar jouw huisstijl aangepast kunnen worden. Kies voor een totaaloplossing voor jouw organisatie met een scherpe prijs.

Small Basis pakket voor de kleine partijen

v.a.

€19,- p/mnd

Jaarlijkse betaling

 • tot 15 medewerkers
 • tot 1 tablet/iPad *
 • 100 aanmeldingen
 • gratis support per mail

Pro Meest gekozen optie

v.a.

€39,- p/mnd

Jaarlijkse betaling

 • tot 150 medewerkers
 • tot 2 tablets/iPads *
 • onbeperkt aanmelden
 • gratis support
 • smartphone App
 • vergaderruimte App

Business Voor bedrijven tot 500 werknemers

v.a.

€59 p/mnd

Jaarlijkse betaling

 • tot 500 medewerkers
 • tot 3 tablets/iPads*
 • onbeperkt aanmelden
 • gratis support
 • smartphone App
 • vergaderruimte App

Hierom kies je voor DigiReceptie

Met onze jarenlange ervaring en professionele software, maken we klanten al jaren blij. Wanneer je kiest voor digitale bezoekersregistratie bij DigiReceptie kun je het volgende van ons verwachten:

 • Een duurzame vervanger voor papier
 • Volledig in te richten naar de eigen huisstijl
 • De bezoekersdata is direct digitaal beschikbaar
 • Registratie voldoet aan AVG/ISO-normen
 • Snel en gemakkelijk voor de bezoeker
 • Professionele en moderne uitstraling
 • Kostenbesparend: een onbemande receptie

Hoe werkt onze digitale bezoekersregistratie?

Zeker weten wie op dit moment zich in jouw pand bevindt? Wil je van alle receptiepapierwerk af en zoek je een eenvoudige digitale oplossing? Met onze digitale bezoekersregistratie ben je van al je zorgen af. Met de eenvoudige software kun je meteen starten.

De bezoeker kan zich vooraf aanmelden via het online portaal. Na de aanmelding, ontvangt de bezoeker een e-mail met een QR-code. Deze QR-code kan bij aankomst worden gescand via de mobiele telefoon. Na het tekenen van de bezoekersvoorwaarden is de bezoeker binnen enkele seconden al aangemeld.

Na het aanmelden van de bezoeker, krijgt de afspraak-eigenaar automatisch een e-mail en/of sms dat de bezoeker is gearriveerd. Om dit allemaal te realiseren is enkel een DigiReceptie account en een tablet nodig. Er is geen software installatie nodig; je kunt via webbrowser werken en via de App.

Overal en eenvoudig digitaal

De tablet en online portaal werken overal ter wereld; wanneer een onderneming in meerdere landen is gevestigd, is dit dus geen enkel probleem. Hiernaast is de software meertalig en in te stellen naar eigen wensen. Ook is het pakket makkelijk uit te breiden. Groeit jouw organisatie en heb je meer klanten en/of medewerkers? Dan kun je gemakkelijk jouw pakket uitbreiden.

De tablet en portaal zijn te koppelen met een pasprinter, ID-scanner, VOIP-telefooncentrale en VideoReceptie. De digitale bezoekersregistratie biedt vele mogelijkheden. De keus is aan jou.

Niet alleen voor de software; ook voor alle hardware kom je bij DigiReceptie.

Professionele hardware voor een compleet pakket

Jouw digitale receptie is compleet met een verzorgd uiterlijk. Hier komt onze hardware bij kijken. In onze webshop kun je zuilen kopen. Deze DigiReceptie zuilen zijn een totaaloplossing met een ingebouwde pasprinter en/of ID-scanner. Met deze moderne zuil kun je de balie op een trendy wijze vervangen en een open ruimte creëren; jouw digitale receptie is compleet en gereed. De zuil is voorzien van een 9,7 inch iPad, cardprinter en benodigde apparatuur. Deze wordt op locatie geïnstalleerd naar jouw wensen.

Naast de complete zuilen is het ook mogelijk om losse hardware bij DigiReceptie te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een losse ID-scanner of een buiten scanner voor de auto’s. Meer informatie hierover vind je op onze webshop.

Vormgeving naar eigen huisstijl

Naast professionaliteit is het eigen merk van groot belang. Veelgebruikte apparaten en producten dienen jouw merk te versterken. Hierom maakt DigiReceptie het mogelijk om de complete online omgeving in te richten op basis van de eigen huisstijl. Hierdoor voelt het niet alleen vertrouwd, maar ook helemaal eigen.

Een onvergetelijke eerste indruk

Eerste indrukken zijn enorm belangrijk. Als onderneming is het belangrijk om professionaliteit en klantvriendelijkheid uit te stralen. Met onze digitale receptie zijn klanten binnen enkele seconden geholpen. Door het handige notificatiesysteem krijgt de afspraak-eigenaar tevens tijdig te horen dat de klant aanwezig is. Hierdoor zijn wachttijden verleden tijd.

Digitale bezoekersregistratie voor elk type bedrijf

Wij bedienen klanten van diverse groottes. Je kunt bij ons terecht met zowel een kleine als een grote onderneming. Wij bieden drie pakketten aan: small, pro en enterprise. Zo heb je een complete oplossing voor een scherpe prijs. Groeit jouw organisatie? Dan kun je makkelijk jouw pakket opschalen en overgaan naar een andere. Wil je geen standaard pakket maar iets dat nog beter bij jouw type organisatie past? Geen enkel probleem; neem contact met ons op voor een maatwerk oplossing. Meer informatie over onze tarieven lees je hier.

Snel antwoord op je vraag? Raadpleeg ons kenniscentrum

Heb je een vraag over onze software of hardware? Of wil je alvast meer informatie over de mogelijkheden? Raadpleeg ons kenniscentrum. Hier vind je diverse vragen opgesplitst in meerdere categorieën. Uiteraard mag je ons ook een e-mail sturen met je vraag of telefonisch contact opnemen via 033-2007760.

Probeer DigiReceptie 7 dagen gratis

Wil je eerst met eigen ogen zien hoe makkelijk het systeem werkt? Je kunt jouw digitale bezoekersregistratie nu 7 dagen gratis uitproberen. Ook is het mogelijk om een webdemo van 30 minuten in te plannen, waarin precies uitgelegd wordt hoe het systeem werkt. Deze webdemo kun je wederom geheel gratis inplannen.

Benieuwd naar jouw digitale receptie?

Wil jij ook een duurzame oplossing voor het ontvangen van jouw klanten? Nooit meer te laat komen bij een afspraak en geen wachtrijen? Stap dan over naar een digitale bezoekersregistratie en neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Met onze makkelijke software en bijbehorende hardware heb je een professioneel systeem in huis dat klasse uitstraalt.

Wilt u meer weten over DigiReceptie of een gratis demonstratie?

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken