Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Digitale aanwezigheidsregistratie

Alles op het gebied van digitale aanwezigheidsregistratie

Het is bij een bedrijf eigenlijk altijd heel belangrijk om te weten wie er op een bepaald moment allemaal aanwezig is. Je moet op de hoogte zijn van welke medewerkers van jouw bedrijf er zijn, maar ook van de eventuele bezoekers die er bij jouw bedrijf binnen rondlopen. Als er namelijk een calamiteit is, dan moeten hulpverleners altijd duidelijk inzichtelijk hebben wie er allemaal bij jouw bedrijf binnen is. Met behulp van de digitale aanwezigheidsregistratie van DigiReceptie ben je hier altijd helemaal van op de hoogte en heb je altijd een betrouwbaar overzicht van alle mensen die er bij binnenkomst zijn geregistreerd.

Je aanwezigheidsregistratie digitaal regelen

Met onze digitale aanwezigheidsregistratie app ben je er altijd zeker van welke mensen er allemaal bij je bedrijf aanwezig zijn. Je hebt dan bijvoorbeeld ook altijd inzichtelijk of er een BHV-er aanwezig is. Onmisbare informatie die de veiligheid binnen je bedrijf absoluut vergroot. We hebben bij DigiReceptie een app ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om mensen te registreren binnen je bedrijf. Geen gedoe meer met papieren lijsten, we sturen heel eenvoudig een digitale uitnodiging aan je bezoeker, welke is voorzien van een QR-code. Hiermee checkt jouw bezoeker dan zonder problemen in en heb jij direct in je systeem staan wie er allemaal bij je aanwezig is.

De digitale aanwezigheidsregistratie app voor jouw bedrijf

Onze app is niet alleen maar geschikt voor het registreren van de aanwezigheid van je bezoekers. Je kunt hiermee bijvoorbeeld ook aan je medewerker die deze persoon heeft uitgenodigd laten weten dat het bezoek is gearriveerd. Ook dit gebeurt dan volautomatisch. Je laat je bezoekers met een druk op de kaart een route naar een bepaalde plek binnen je bedrijf zien, maakt een foto van je bezoekers voor een bezoekerspas of laat ze een digitale handtekening zetten. We vertellen je graag meer over de vele andere mogelijkheden die je met onze app hebt.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken