Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Automatische receptie

Aan de slag met onze automatische receptie app

Heb jij een bedrijf met een receptie? Krijgen jullie regelmatig bezoek, dat dan door je receptie geregistreerd moet worden? Dit is een klusje dat behoorlijk wat tijd kan kosten. Is er dan geen oplossing om je dit werk zoveel mogelijk uit handen te nemen? Deze is er zeker. Met DigiReceptie hebben we een app ontwikkeld die jou al dit werk zoveel mogelijk uit handen neemt. Zo kun jij heel eenvoudig aan de slag gaan met het beheren van je receptie, waarbij je altijd op de hoogte bent van alle mensen die er op een bepaald moment bij jouw bedrijf aanwezig zijn.

Je receptie automatisch ondersteunen

De automatische receptie app DigiReceptie is een app die er speciaal op is ontwikkeld om jou het leven zo eenvoudig mogelijk te maken. Neem dan ook eens een kijkje bij de informatie die wij voor je klaar hebben staan op onze website, als je meer wil weten over wat er met DigiReceptie allemaal mogelijk is. Je kunt dan bijvoorbeeld al beginnen met het versturen van een professionele uitnodiging, die zijn voorzien van een QR-code. Met deze code registreren je bezoekers zich heel eenvoudig. De betreffende contactpersoon binnen je bedrijf is dan ook meteen op de hoogte dat het bezoek is gearriveerd.

Meer weten over onze automatische receptie app?

Wil jij je receptie automatisch ondersteunen? Geen probleem, met DigiReceptie is dit allemaal mogelijk. We hebben op onze website informatie voor je klaarstaan, waarmee jij heel eenvoudig kunt bekijken wat je allemaal kunt verwachten van onze app. Met DigiReceptie neem je jouw receptiemedewerkers allerhande taken uit handen, zodat er meer tijd overblijft voor andere werkzaamheden. DigiReceptie helpt mee aan de professionele uitstraling van je bedrijf. Door de vele manieren om persoonlijke aanpassingen te maken ben je er daarbij ook zeker van dat je bezoekers een positieve indruk krijgen van je bedrijf.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken