Actievoorwaarden Gratis iPad bij aanschaf van een Jaarlicentie

Actieperiode: 1 juni 2019 t/m 1 augustus 2019

Deze Actie wordt aangeboden door DigiReceptie, een handelsnaam van de onderneming MyIpTV B.V. gevestigd aan Berg Enk 5, 3832 JB te Leusden. Op de Actie zijn onderstaande voorwaarden van toepassing.

 1. Hoe kom ik voor de Actie in aanmerking?

Als je bij een ons gedurende de looptijd van de Actie (“de Actieperiode”) een jaarlicentie voor DigiReceptie  afneemt en aan de overige actievoorwaarden is voldaan, ontvang je van ons het Welkomstgeschenk.

 1. Wat is de Actieperiode?

De Actie heeft een beperkte looptijd van 1 juni 2019 tot en met 1 augustus 2019. De Actie kan eerder eindigen indien DigiReceptie het maximaal aantal Welkomstgeschenken heeft toegekend. Mocht de Actie voortijdig eindigen, dan zal DigiReceptie dit duidelijk vermelden bij het aanbod.

 1. Wat is het Welkomstgeschenk?

Het Welkomstgeschenk voor deze Actie is een iPad Air 32GB model 2018, of een naar het oordeel van DigiReceptie daarmee vergelijkbaar product. De balie-standaard voor de IPad is niet inbegrepen.

In plaats hiervan kan je ook kiezen voor een eenmalige korting van € 299,- inclusief btw op de Jaarlicentie.

 1. Hoe verloopt de bezorging van het Welkomstgeschenk?

Je ontvangt een bericht als het Welkomstgeschenk wordt verstuurd. Ons streven is om dit zo snel mogelijk te doen nadat je de Jaarlicentie hebt afgenomen en betaald. Mocht de levering vertraging oplopen, dan brengen we je daarvan op de hoogte.

Het is belangrijk om te weten dat het Welkomstgeschenk uitsluitend wordt bezorgd op Nederlandse bezorgadressen. Bovendien dien je er zelf voor te zorgen dat DigiReceptie beschikt over het correcte adres waarop je het Welkomstgeschenk wenst te ontvangen.

Bezorging is gratis. Als het Welkomstgeschenk echter na de bezorgronde retourkomt bij DigiReceptie, zal het Welkomstgeschenk uitsluitend op jouw kosten nogmaals worden toegezonden. In dat geval dienen eerst de verzendkosten te worden voldaan.

Het risico van aflevering gaat op jou over zodra DigiReceptie het Welkomstgeschenk overhandigt aan de bezorgdienst. Dat betekent dat indien het Welkomstgeschenk tijdens transport of na aflevering vermist of beschadigd raakt, DigiReceptie daarvoor niet kan worden aangesproken.

 1. Overige voorwaarden
 • De Actie geldt niet voor bestaande klanten.
 • De Actie geldt uitsluitend voor zakelijke klanten.
 • Het Welkomstgeschenk is niet inwisselbaar.
 • De Actie is niet te combineren met eventuele andere aanbiedingen van DigiReceptie.
 • DigiReceptie kan te allen tijde besluiten de Actie voor het einde van de Actieperiode, met onmiddellijke ingang te beëindigen. Uiteraard ontvangt iedereen die tot dat moment aan de Actievoorwaarden heeft voldaan gewoon zijn Welkomstgeschenk.
 • DigiReceptie doet geen toezeggingen over de werking van het Welkomstgeschenk en geeft geen enkele vorm van garantie. Bij eventuele defecten dien je je, indien mogelijk, te wenden tot de fabrikant.
 • De eigendom op het Welkomstgeschenk gaat pas over op het moment dat wij de volledige betaling van de aan de Jaarlicentie verbonden vergoedingen hebben ontvangen. 
 • De Jaarlicentie kan niet tussentijds worden beëindigd.
 • Klanten die aantoonbaar misbruik maken van de Actie kunnen worden uitgesloten.
 • Op de Actie is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.
 1. Privacy

Het Welkomstgeschenk wordt uitgeleverd door Coolblue. Aan CoolBlue verstrekken wij de door jou opgegeven naam van de geadresseerde en het afleveradres. CoolBlue zal deze gegevens alleen mogen gebruiken om het Welkomstgeschenk te laten bezorgen.

Binnen onze organisatie worden jouw persoonsgegevens uitsluitend verwerkt conform ons privacybeleid.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken