Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Aanwezigheidsregistratie

De aanwezigheid van je bezoekers registreren

Heb jij een bedrijf waar regelmatig bezoek langskomt? Dan is het goed om hier een duidelijk overzicht van te hebben. Het is namelijk belangrijk dat je altijd weet wie er bij jouw bedrijf aanwezig is. Denk er maar eens aan wat er gebeurt bij een calamiteit. Je moet er dan voor zorgen dat iedereen veilig je bedrijf heeft verlaten. Maar dat is lastig als je niet precies weet wie er allemaal bij je bedrijf aanwezig zijn. Met onze app DigiReceptie ben je hier wel altijd van op de hoogte. Dan is het bijvoorbeeld ook altijd bekend welke BHV-er er op dat moment in je bedrijf werkzaam is.

De belangrijke registratie van aanwezigheid

Een goede, duidelijke aanwezigheidsregistratie is binnen jouw bedrijf eigenlijk onmisbaar. Zorg ervoor dat je altijd weet wie er bij jouw bedrijf allemaal aanwezig zijn, zodat hulpverleners hier bij calamiteiten op in kunnen spelen. De aanwezigheid registreren binnen jouw bedrijf is met onze app heel eenvoudig. Met behulp van ons WebPortaal stuur je eenvoudig een uitnodiging, die is voorzien van een QR-code. Deze code wordt ingescand bij je receptie, waarna de persoon in kwestie automatisch is geregistreerd. De medewerker van je bedrijf die deze persoon heeft uitgenodigd is dan direct op de hoogte, daarbij staat de aanwezigheid ook meteen in het systeem.

Meer weten over de handigste registratie van aanwezigheid?

Als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt, dan kun je altijd even een blik werpen op de informatie die wij op onze website hebben staan. Hier vind je namelijk een uitgebreid kenniscentrum, waarin al je vragen over onze app worden beantwoord en je meer wordt verteld over de werking van onze app. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten. We staan klaar om je vragen over aanwezigheid registreren met DigiReceptie te beantwoorden en je advies te geven over het gebruik hiervan.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken