Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Aanwezigheidsregistratie app

De aanwezigheidsregistratie app voor jou

Heb jij een bedrijf en ontvang je hier regelmatig bezoekers? Dan is het goed om altijd in de gaten te hebben wie er bij jouw bedrijf aanwezig is. Dit is eigenlijk essentiele informatie voor het geval er een calamiteit is bij jouw bedrijf. Je moet er dan voor zorgen dat altijd direct inzichtelijk is wie er bij jouw bedrijf binnen is, zodat je meteen een overzicht hebt van welke mensen er allemaal naar buiten moeten komen. Met onze aanwezigheidsregistratie app DigiReceptie ben je altijd op de hoogte, maar krijg je ook nog een aantal andere features die bij elke receptie eigenlijk onmisbaar zijn.

Een app voor aanwezigheidsregistratie

Wil jij de aanwezigheid registreren via een app die alle informatie goed overzichtelijk houdt? Dan is het goed om hiervoor gewoon even een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben namelijk uitgebreide informatie voor je klaarstaan waarmee jij ook direct in beeld hebt hoe onze app precies werkt. Zo heeft onze app tientallen functies waarmee je de app en functionaliteiten helemaal aan je wensen aan kunt passen. We hebben de app zo gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat jij en je medewerkers deze zonder problemen kunnen gebruiken.

Meer weten over DigiReceptie?

Onze aanwezigheidsregistratie app is er helemaal op ontwikkeld om jou het werken zo eenvoudig mogelijk te maken. De aanwezigheid registreren met onze app is heel eenvoudig, we raden je dan ook aan om met onze app aan de slag te gaan. Samen met het WebPortaal is dit een complete oplossing die je eenvoudig in kun zetten. Het is een betrouwbare app voor aanwezigheidsregistratie waarmee je de belangrijke informatie altijd meteen inzichtelijk hebt. Je kunt altijd even contact met ons opnemen om je vragen over de app aan ons te stellen. We staan altijd klaar om jou van duidelijk advies te voorzien, zodat je precies weet wat je van DigiReceptie allemaal kunt verwachten.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken