Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Aanwezigheid tool

De beste tool voor aanwezigheid registratie

Heb jij een bedrijf waar regelmatig bezoek langskomt? Je moet er dan voor zorgen dat je een goed systeem op zijn plaats hebt staan waarmee je de aanwezigheid van je bezoekers kunt registreren. Niet alleen is het handig om te weten wie er op een bepaald moment allemaal bij je bedrijf aanwezig zijn, in het geval van een calamiteit is het zelfs essentieel. Onze tool voor aanwezigheid is de beste manier om ervoor te zorgen dat je straks een compleet overzicht hebt van de aanwezigheid binnen je bedrijf. Daarbij is ons systeem ook buitengewoon gebruiksvriendelijk en neemt het jouw receptiemedewerkers veel werkzaamheden uit handen.

Aan de slag met onze tool voor aanwezigheid

Met onze aanwezigheid tool is het heel eenvoudig om te registreren wie er allemaal bij je langskomt. Je bezoekers krijgen door ons systeem namelijk een QR-code opgestuurd waarmee ze heel eenvoudig in kunnen checken als ze bij jouw bedrijf langskomen. Zo zijn direct alle gegevens van deze persoon die relevant zijn zichtbaar. Daar komt dan ook nog eens bij dat jouw medewerker die deze bezoeker heeft uitgenodigd direct een melding krijgt dat het bezoek er is. Zo hoeft je bezoeker ook niet al te lang te staan wachten voordat hij of zij geholpen wordt.

Meer weten over onze tool voor aanwezigheid?

Als je meer wil weten over onze aanwezigheid tool, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. We staan klaar om jou te helpen met het beantwoorden van je vragen, of door het toelichten van hoe ons systeem precies in zijn werk gaat. Je kunt hiervoor ook altijd even een kijkje nemen in het Kenniscentrum op deze website. Hier hebben wij een groot aantal verschillende artikelen voor je klaarstaan, die je direct kunt doornemen om straks helemaal op de hoogte te zijn van hoe onze app werkt.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken