Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Aanwezigheid software

De beste software om aanwezigheid mee te registreren

Heb jij een bedrijf en ben je op zoek naar een goede manier om de aanwezigheid bij je bedrijf te registreren? Je kan dit soort dingen natuurlijk bij de receptie op papier laten zetten, of hier een Excel sheet voor laten maken, maar het kan allemaal veel makkelijker en betrouwbaarder. Neem hiervoor eens een kijkje bij wat er allemaal mogelijk is met DigiReceptie. We hebben namelijk een app ontwikkeld om het bijhouden van bezoek aan je bedrijf een stuk eenvoudiger te maken. We hebben dit proces zoveel mogelijk voor je geautomatiseerd, zodat je mensen tijd vrij hebben voor andere taken.

Aan de slag met onze aanwezigheid software

We hebben met DigiReceptie een tool ontwikkeld die buitengewoon handig is in het gebruik en waar jij met veel plezier mee aan de slag kunt gaan. Als jij een bezoeker aan je bedrijf hebt, dan scant deze bij de receptie een QR-code die onze software al van tevoren naar hem of haar heeft toegestuurd. Geen gedoe met zelf registreren. Daar komt dan ook nog eens bij dat de betreffende bezoeker dan ook meteen in je systeem is ingevoerd, tot het moment dat je bezoeker weer uitcheckt. Mocht er onverhoopt een calamiteit voorkomen, dan zorg je er zo voor dat er een duidelijk beeld is van welke mensen er allemaal in je bedrijf aanwezig zijn.

Meer weten over onze software voor aanwezigheid?

Indien je meer wil weten over wat er allemaal mogelijk is met onze software voor aanwezigheid, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om jou meer te vertellen over de mogelijkheden die je bij ons allemaal hebt op dit gebied. Je kunt natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen op onze website, waar we een kenniscentrum voor je hebben ingericht. Hier vind je niet alleen maar informatie over de verschillende functionaliteiten van onze app, maar ook een uitleg van hoe deze functionaliteiten dan werken. We hopen je snel te mogen begroeten als gebruiker van DigiReceptie!

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken