Bezoekers professioneel ontvangen met DigiReceptie Bezoekersregistratie

Met DigiReceptie is bezoekersregistratie
veilig, professioneel en leuk.

Professionele uitstraling

Digitale bezoekersdata

Eenvoudig in gebruik

Kostenbesparend

Aanwezigheid app

De beste app om aanwezigheid te registeren

Ben jij op zoek naar een goede app om de aanwezigheid van je mensen mee te registreren? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij DigiReceptie. We hebben namelijk een app ontwikkeld waarmee het heel eenvoudig is om de aanwezigheid van mensen binnen je bedrijf in beeld te krijgen. Je hoeft hier eigenlijk zelf niet veel voor te doen. Het registreren van de aanwezigheid gaat namelijk automatisch. Je hebt dan altijd duidelijk bij elkaar staan welke mensen er op een gegeven moment in je bedrijf aanwezig zijn. Onmisbare informatie in het geval van calamiteiten.

Een veelzijdige app voor de aanwezigheid

Met onze app heb je een zeer veelzijdige app in huis die onder andere de aanwezigheid registreert, maar daarnaast nog veel meer andere zaken. Zo kan je bezoek supersnel aanmelden en afmelden met behulp van een QR-code, krijgen je bezoekers direct informatie die relevant voor ze is, krijgen medewerkers een aanmeldnotificatie als hun bezoek er is en kun je na het aanmelden direct een wegwijzer laten zien aan je bezoekers. Je kunt daarbij ook een bezoekers badge printen, een foto van je bezoeker maken of een enquete sturen nadat je bezoeker zich heeft afgemeld. Allemaal handige functies die onze app nog meer onmisbaar maken.

Meer weten over DigiReceptie?

We vertellen je graag meer over onze app. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden. Je kunt natuurlijk ook even een kijkje nemen op onze website, waar je alle informatie vindt die je maar nodig kunt hebben om je keuze te maken. Je weet dan gelijk ook meer over de werking van onze app en wat voor mogelijkheden je hier allemaal mee hebt. Met onze app de aanwezigheid binnen je bedrijf registreren is een prima manier om altijd precies te weten wij er allemaal bij jou aanwezig is.

Compleet aanpasbaar aan uw huisstijl

digireceptie-ipads-clients-2

Klaar voor gebruik in een paar minuten...

Maak een account aan

Installeer de App

Voer de medewerkers in

Klaar voor gebruik!

Blij met DigiReceptie

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken