Met VideoReceptie heeft u altijd een digitaal bemand ontvangst.

artboard-copy-15

Met VideoReceptie is het mogelijk om via een 2-wegs videoverbinding bezoekers en/of klanten professioneel te woord te staan. Als er beweging wordt gedetecteerd of men op de knop ‘Bel Receptie’ drukt wordt een Videogesprek opgezet. De receptiemedewerker op afstand kan deze oproep beantwoorden vanaf elke PC via het VideoReceptie WebPortaal. Door de perfecte beeld- en audiokwaliteit is er altijd een prettige en persoonlijke conversatie mogelijk. Zo voorkomt u in deze tijd ook onnodig lichamelijk contact en waarborgt u de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers.

VideoReceptie kan overal worden ingezet waar live communicatie met uw bezoek gewenst is. Bijvoorbeeld voor het beantwoorden van vragen of een Corona check voordat men het gebouw verder betreed. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u met 1 persoon al uw gasten bij meerdere vestigingen professioneel ontvangen. Dit verlaagd de kosten en kans op een besmetting aanzienlijk.

VideoReceptie oproepen kunnen naast een PC ook worden beantwoord via de Smartphone App en optioneel met Microsoft Teams, Skype of Voip. Zo is elke oproep in elke situatie professioneel te beantwoorden. Met de DigiReceptie uitbreiding kan een bezoeker zich na het gesprek aanmelden, hygiene- en bezoekersvoorwaarden accorderen en is het mogelijk om visuele instructies te tonen, zoals een wegwijzer. VideoReceptie is oneindig uitbreidbaar qua aantal ‘ontvangst punten’ en locaties. Oproepen kunnen overal ter wereld worden beantwoord of vanaf meerdere locaties tegelijk.

 Starten? kies een licentie, installeer de App, plaats uw bedrijfslogo en klaar!

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken