Stroom & Internetverbinding

Helpdesk

Je bent hier:
< Terug

Stroom & Internetverbinding

Stroom
De iPad kun je 24/7 aan laten staan door het intelligente laad beheer, het laden stopt vanzelf. Het verbruik ligt tussen de 5 en 10 watt, afhankelijk van het model. Lees hier het artikel van Apple over oplaadbeheer.

De scherm-intensiteit (helderheid) kun je instellen in het Portaal. Zo kun je na sluitingstijd het scherm donker maken, dit verhoogd de levensduur en vermindert het energieverbruik.

Internetverbinding
DigiReceptie heeft voldoende aan een – stabiele – 5Mb up/down internetverbinding. Hoe sneller de verbinding, hoe sneller de applicatie.
We adviseren alle apparatuur/iPad’s bekabeld aan te sluiten, dus met vaste Internet bekabeling. Door het metalen frame, waar de ipad doorgaans inzit, de neemt de WiFi kwaliteit sterk af en dit geeft storingen. Niet leuk voor U/ICT, maar zeker niet voor uw bezoekers. Met een UTP verloop kan de iPad direct op vaste internet bekabeling worden aangesloten. Deze is verkrijgbaar in de DigiReceptie shop (account nodig)

Nu extra werk van vast internet aanleggen, voorkomt een hoop werk en gezeur in de toekomst weten we uit ervaring.

Test internetsnelheid: voor Desktop | voor Apple

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken